The Master's Voice

THE
MASTER'S
VOICE

Om oss

The Master's Voice

Bildades år 1988 på Musikhögskolan i Stockholm och är en av Sveriges ledande gospelkörer. Kören har fortfarande sitt fäste i Stockholm och består idag av ca 20 sångare. Vi har olika musikaliska bakgrunder vilket tillsammans bildar ett unikt sound. Kören leds av Stefanie Tydén och ackompanjeras av pianisten Jonathan Alfredsson.

Förutom den svängiga och medryckande musiken har sångtexterna en viktig innebörd för oss. Ordet Gospel kommer från engelskan och betyder evangelium. Vi har en önskan om att få dela med oss av Gospelmusikens glada budskap. Vi tror att Gud är så mycket mer än vad vi kan föreställa oss och det vill vi att alla ska få ta del av.

The Master’s Voice uppträder i många olika sammanhang såsom kyrkor, festivaler, julkonserter, kör till artister och TV-produktioner m.m. Beroende på situation och era önskemål så ackompanjeras kören av fullt kompband eller enbart piano.

Vill du boka oss?

Utöver våra egna konserter kan ni boka oss för olika event som bröllop, företagsfester, festivaler, tv-produktioner eller körinsatser till andra artister. Maila oss så kommer vi överens om ett upplägg som passar era önskningar!